Secure and Safe


« Gå tillbaka till Produkter


Stöldmärkning för alla dina objekt!

Sätt själv fokus på din IT-utrustning mm. Det hindrar objudna gäster att komma på samma tanke. Med Secure & Safe´s stöldskyddsmärkning får du enkelt kontroll över alla dina stöldbegärliga objekt.
Permanent stöldskyddsmärkning är en viktig del av ditt förebyggande säkerhetsarbete. Vi erbjuder olika typer av stöldmärkning, vilket betyder att oavsett vad du vill skydda så har vi lösningen för dig och din verksamhet.

Vår stöldskyddsmärkning innehåller alltid en permanent etsande ID-text som är synlig och gör det lätt för polisen att identifiera rätt ägare. Att märkningen är spårbar innebär även att man enkelt och snabbt kan få tillbaka läsplattan, mobilen och annan IT-utrustning som man lätt kan glömma.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor kring stöldskyddsmärkning och vill veta hur vi kan hjälpa just dig.

SoftMark

SoftMark är den populäraste stöldskyddsmärkningen som ger dig bästa tänkbara skydd för dina objekt. Enkel att applicera, mindre än 1 minut.

AluMark

En stilren lasergraverad aluminiummärkning som förenar dagens höga krav på stöldskydd, enkelhet och effektivitet.

EasyMark

Stöldskyddsmärkning med 3D-bubbla/laminering som förutom att skydda märkningen även ger den ett exklusivt utseende.

Stöldmärkning för elevdatorer

Effektiv mot stölder och ger alla datorer en unik identitet som är spårbar. Vi har marknadens modernaste lösningar oavsett om ni äger eller leasar era datorer.

Konceptmärkning

Genom att kombinera olika förebyggande stöldskydd kan du öka din säkerhetsnivå. Läs mer om hur t.ex. Västerås Stad minskade stölderna i skolorna med mer än 50%

MärkDNA

DNA-märkning är en ny teknik för att skydda era objekt. Märkningen blir synlig i UV-ljus och MärkDNA vätskan innehåller unika mikropunkter som kan avläsas med mikroskop av polisen.

Schablon

Märkbart tydligare! Permanent märkning för enkel identifiering. Avtagbar etikett i vinyl med valfri identifikationstext. Schablonen kan även förses med företagets logotype.