Stöld­märkning
Steg för steg

Att stöldmärka dina produkter innebär att fästa en permanent etikett på objektet, som sedan minskar risken för stöld. Vi förklarar hur det faktiskt fungerar.

Steg 1

Fundera på vad som behöver skyddas

Hur trygg är din arbetsplats? För att skydda både kollegor och de saker du är rädd om krävs ett säkerhets­tänk. Många av oss lever idag i en mobil vardag, en del arbetar hemifrån eller från ett café men det fråntar inte det faktum att saker som datorer och mobiler behöver skyddas – tvärtom! Ett ögonblicks glömska kan i värsta fall ställa till det lika mycket som en tjuv.

Steg 2

Så här kan du trygga arbetsplatsen

Om du vill skydda företagets saker på ett enkelt sätt – satsa på Secure & Safes stöldmärkningar. De är små och diskreta men sköter sitt jobb väl. Blotta åsynen av dem kan räcka för att avskräcka en tjuv. Märkningen går inte att ta bort utan att lämna tydliga spår, vilket gör att den blir mindre attraktiv att äga, svårare att sälja vidare och lättare att spåra för polisen.

Steg 3

Kontakta oss – vi hjälper dig

Du har insett att stöldskyddsmärkning är en bra och billig försäkring, som kan spara mycket pengar och huvudbry åt ditt företag. Men kanske är du osäker på vilka alternativ som passar dig bäst? Då kontaktar du oss! Du når oss via telefon 042-29 99 40 eller på email: info@sstp.se. Vi skickar dig sedan en offert som ger dig bra och konkreta förslag på hur du bäst går vidare.

Steg 4

Att fästa dem är lätt som en plätt

När du har beställt och kort därefter fått dina stöldskyddsmärkningar återstår det bara att fästa dem väl synligt – det är snabbt gjort! Våra märkningar är enkla att applicera men näst­intill omöjliga att ta bort, därför rekommenderas stöldskydds­märkningar av både polis och försäkringsbolag. Du får även varnings­dekaler som du kan sätta upp på dörrar och fönster för att stoppa tjuven.

Steg 5

Grattis – till en tryggare arbetsplats

Nu är företagets saker skyddade i toppklass. Du har skött det snyggt – utfört före­byggande åtgärder för att trygga ditt företag och dina kollegor. Skulle någon trots allt glömma datorn eller mobilen på tåget eller flyget är utsikterna goda för att få tillbaka den. Tack vare märkningen går det snabbt och enkelt att spåra dig som är ägare.

Låter det intressant? Kontakta oss direkt!
Nästa steg

Kombinera stöldmärkning med inventariemärkning

Ordning är värdefullt för ditt företag. Vårt molnbaserade inventariesystem ger dig full kontroll över dina resurser. Styr rätt sak till rätt plats via mobilen, datorn eller surfplattan.