Vi har snuvat boven på bytet sedan 1992

År 1992 var datorskärmen tjock, telefonen satt fast i en sladd och pärmen hade hedersplatsen på kontoret. Det var också året då Secure & Safe grundades och vi började arbeta med att utveckla marknadens modernaste och effektivaste stöldmärkning.

I över 30 år har vi tillsammans skyddat era viktigaste saker. Stort tack till alla fina kunder som är med på resan och fortsätter att sätta käppar i hjulet för tjuven. Våra spårbara märkningar stoppar stölder och hjälper er att skapa ordning och reda samtidigt som ni får koll på all utrustning i verksamheten. Enkelt, effektivt och säkert!

Vi blir alltid glada att höra från er när ni har frågor eller funderingar – vi finns här för er.

Kombinera stöldmärkning med inventariemärkning

Ordning är värdefullt för ditt företag. Vårt molnbaserade inventariesystem ger dig full kontroll över dina resurser. Styr rätt sak till rätt plats via mobilen, datorn eller surfplattan.

Låter det intressant? Kontakta oss!

+46 (0)42-29 99 40
info@sstp.se

Vad är stöldmärkning?

En permanent märkning som inte går att ta bort utan att skada en märkt dator eller mobil mm. Märkningen gör också att det blir mindre attraktivt för en tjuv att äga samt stoppar det effektivt mot vidareförsäljning på till exempel på köp- och säljsidor.