Secure and SafeFler exempel

  • Standard - Format 18x40 mm med 2D-kod
  • Kundanpassad 15x37 mm
  • Kundanpassad 16x55 mm
  • Kundanpassad 17x61 mm
  • Kundanpassad 18x40 mm
  • Kundanpassad 20x40 mm

SoftMark

Märkbart smidigare! Stöldskyddsmärkningen till er IT-utrustning, surfplattor, mobiltelefoner mm

SoftMark är en tunn stöldskyddsmärkning, och det populäraste valet hos våra kunder. Stöldmärkningen är enkel att använda och fungerar lika bra på en laptop som en iPad. SoftMark ger objekten en unik identitet och lämnar en permanent märkning (omöjlig att ta bort utan att skada objektet).

Så när du vill ha en avancerad stöldskyddsmärkning som ändå är smidig, enkel och snabb att applicera (mindre än en minut) så blir SoftMark det självklara valet. Välj mellan många olika format och layouter, standard eller kundanpassade.

Läs mer genom att klicka på nedanstående länkar.
» Produktblad Stöldmärkningsbricka
» Bruksanvisning Stöldmärkningsbrickor

Fakta

Funktion:
Den permanenta märkningen utgörs av en specialetikett med valfri text på brickans undersida. Texten vulkaniseras med lim (varudeklarerat) och går inte att avlägsna utan åverkan på föremålet. När du köper SoftMark av oss så ingår alltid aktiveringslim, handskar och varningsdekaler för fönster och dörrar.

Lost & Found IRS – International Recovery Service.
Varje märkning som har ett unikt ID-nummer kan registreras i vår databas och gör dina föremål spårbara över hela världen. Vi erbjuder snabb och personlig service. Kundens säkerhet är alltid i fokus.

Övrigt:
All vår märkning tillverkas i vårt tryckeri i Helsingborg. Materialval för minsta miljöpåverkan är alltid en självklarhet för oss. SoftMark kan även användas som inventarie- och profilmärkning.

Tillbehör:
Varningsskyltar, kundanpassade varningsdekaler mm. Läs mer här