Secure and SafeFler exempel

  • Standard - Format 20x40mm
  • Kundanpassad - Format 28x45mm
  • Kundanpassad - Format 20x55mm
  • Kundanpassad - Format 20x40mm
  • Kundanpassad - Format 17x61mm
  • Kundanpassad - Format 16x55mm

EasyMark

Märkbart enklare! Stöldskyddsmärkning för era datorer och övrig IT-utrustning. EasyMark var vår första stöldmärkningsbricka och tillhör den nya generationens stöldskyddsmärkning. Med sin 3D bubbla/ laminering får du en snygg märkning som är enkel och snabb att applicera (mindre än en minut).

Den ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren. EasyMark förenar nutidens höga krav på säkerhet, enkelhet och effektivitet.

Brickan finns som standard och med kundanpassad layout.
Standardbrickan finns i formatet: 20×40 mm. Kundanpassad bricka finns i flera format, t.ex. 15×37, 16×55, 20×40 och 20×50 mm.

Läs mer genom att klicka på nedanstående länkar.
» Produktblad Stöldmärkningsbrickor
» Bruksanvisning Stöldmärkningsbrickor

Fakta

Funktion:
Den permanenta märkningen utgörs av en specialetikett med valfri text på brickans undersida. Texten vulkaniseras med lim (varudeklarerat) och går inte att avlägsna utan åverkan på föremålet. När du köper EasyMark av oss så ingår alltid aktiveringslim, handskar och varningsdekaler för fönster och dörrar.

Lost & Found IRS – International Recovery Service.
Varje märkning som har ett unikt ID-nummer kan registreras i vår databas och gör dina föremål spårbara över hela världen. Vi erbjuder snabb och personlig service. Kundens säkerhet är alltid i fokus.

Övrigt:
All vår märkning tillverkas i vårt tryckeri i Helsingborg. Materialval för minsta miljöpåverkan är alltid en självklarhet för oss. EasytMark kan även användas som inventarie- och profilmärkning.

Tillbehör:
Varningsskyltar, kundanpassade varningsdekaler mm. Läs mer här