Secure and Safe

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du våra nyheter direkt i din mail!

 1. Leveranstider december

  /
  Jul & nyår närmar sig och det är full fart i produktionen. För garanterad leverans 2018 är sista beställningsdag för märkning den 17:e december. Tänk på att vara ute i god tid med er beställning!
 2. Säker Halloween!

  /
  Fredagen den 2:e november stänger vi kl. 12:00. Vi önskar alla en trevlig Alla helgons helg!
 3. Skyltar & Varningsdekaler

  /
  Sätt upp skyltar och varningsdekaler vid entrén samt på fönster och dörrar för att visa att ni har stöldmärkt era objekt! För det har ni väl? Som nyhet finns nu en skylt i format 16×21 cm, som ni kan sätta upp på stängsel eller annan avskräckande plats.
 4. Glad Midsommar!

  /
  Fredagen den 22 juni håller vi stängt och firar sommaren – vi vill önska er alla en riktigt fin Midsommarafton!
 5. Inför Kristi Himmelfärdshelgen

  /
  Onsdagen den 9:e maj stänger vi kl.13:00. Vi är åter på plats måndagen den 14:e maj. Vid brådskande ärenden kontakta oss på: info@sstp.se. Vi önskar er alla en trevlig helg!
 6. Påsktider!

  /
  På skärtorsdagen stänger vi kl. 13.00. Vi önskar er alla en Glad Påsk!
 7. eFÖRVALTNINGSDAGARNA

  /
  Välkommen att träffa oss i vår monter under eFÖRVALTNINGSDAGARNA, onsdagen och torsdagen den 11-12 oktober på Stockholmsmässan. Vi ses!
 8. Leveranstider sommar!

  /
  Nu är det snart semestertider och det innebär mindre personal även hos oss. Räkna med längre leveranstider, så var ute i god tid om ni behöver beställa. Skicka alltid er beställning via order(at)sstp.se – då får ni snabb hjälp även om er kontaktperson inte är på plats. Vi på Secure...
 9. Inför Sveriges Nationaldag

  /
  Måndagen & tisdagen den 5-6 juni håller vi stängt och firar Sveriges Nationaldag. Vid brådskande ärenden, välkommen att kontakta oss via mail: info@sstp.se Vi önskar er alla en trevlig helg!