Secure and Safe

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du våra nyheter direkt i din mail!

 1. Säker Halloween!

  /
  Nu på fredag den 1:e november stänger vi kl. 12:00. Vi önskar alla en trevlig Alla helgons helg!
 2. Sommartider!

  /
  Vi önskar dig en skön och säker sommar! Kontoret är bemannat hela sommaren och ni når oss bäst mellan kl. 9-16. Beställningar: order[at]sstp.se Säljavdelningen: sales[at]sstp.se Övrigt: info[at]sstp.se
 3. Trevlig Midsommar!

  /
  Fredagen den 21 juni håller vi stängt och firar sommaren – vi vill önska er alla en riktigt fin Midsommarafton! Under sommaren rekommenderar vi att ni skickar er beställning på order-mailen som alltid är bemannad under kontorstid. Då får ni snabb service även när er kontaktperson har semester – order[at]sstp.se
 4. Digitaliseringsdagarna den 6-8:e maj

  /
  Vi finns med på Digitaliseringsdagarna i Visby den 6-8 maj. Vi berättar gärna hur man gör sina objekt spårbara och skapar kontroll med stöldmärkning och inventariesystem. Välkomna!
 5. GLAD PÅSK!

  /
  Torsdagen den 18.e April stänger kontoret kl. 12,00 – Vi önskar alla en riktigt härlig PÅSK!
 6. Jultider på Secure & Safe!

  /
  Vi på Secure & Safe vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Vi har öppet som vanligt med undantag för vecka 52 då våra telefontider är 09.00-15.00. Välkommen!
 7. Leveranstider december

  /
  Jul & nyår närmar sig och det är full fart i produktionen. För garanterad leverans 2018 är sista beställningsdag för märkning den 17:e december. Tänk på att vara ute i god tid med er beställning!
 8. Säker Halloween!

  /
  Fredagen den 2:e november stänger vi kl. 12:00. Vi önskar alla en trevlig Alla helgons helg!