Secure and Safe

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du våra nyheter direkt i din mail!

 1. Inför Kristi Himmelfärdshelgen

  /
  Onsdagen den 9:e maj stänger vi kl.13:00. Vi är åter på plats måndagen den 14:e maj. Vid brådskande ärenden kontakta oss på: info@sstp.se. Vi önskar er alla en trevlig helg!
 2. Påsktider!

  /
  På skärtorsdagen stänger vi kl. 13.00. Vi önskar er alla en Glad Påsk!
 3. Jultider på Secure & Safe!

  /
  Vi på Secure & Safe vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Vi har öppet som vanligt med undantag för vecka 52 då våra telefontider är 09.00-15.00. Välkommen!
 4. eFÖRVALTNINGSDAGARNA

  /
  Välkommen att träffa oss i vår monter under eFÖRVALTNINGSDAGARNA, onsdagen och torsdagen den 11-12 oktober på Stockholmsmässan. Vi ses!
 5. Leveranstider sommar!

  /
  Nu är det snart semestertider och det innebär mindre personal även hos oss. Räkna med längre leveranstider, så var ute i god tid om ni behöver beställa. Skicka alltid er beställning via order(at)sstp.se – då får ni snabb hjälp även om er kontaktperson inte är på plats. Vi på Secure...
 6. Inför Sveriges Nationaldag

  /
  Måndagen & tisdagen den 5-6 juni håller vi stängt och firar Sveriges Nationaldag. Vid brådskande ärenden, välkommen att kontakta oss via mail: info@sstp.se Vi önskar er alla en trevlig helg!
 7. Inför Kristi Himmelsfärdshelgen

  /
  Onsdagen den 24:e maj stänger vi kl.13:00. Vi är åter på plats måndagen den 29:e maj. Vid brådskande ärenden kontakta oss på: info@sstp.se. Vi önskar er alla en trevlig helg!
 8. Påsktider!

  /
  Skärtorsdagen den 13 mars stänger kontoret kl.12 Vi vill önska er alla en riktigt Glad Påsk!
 9. Digitaliseringsdagarna 2017

  /
  Välkommen till 2017 års Kommits konferens, på Djurönäset/ Värmdö/Stockholm den 24-26 april, som blir mötesplatsen med fokus på skapande av rätt förutsättningar och praktiskt genomförande av den digitala transformationen, i den kommunala sektorn. Välkomna att nätverka och inspireras tillsammans med oss! Läs mer >>