Secure and Safe

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du våra nyheter direkt i din mail!

 1. Sommartider!

  /
  Vi önskar dig en skön och säker sommar! Kontoret är bemannat hela sommaren och ni når oss bäst mellan kl. 9-16. Beställningar: order[at]sstp.se Säljavdelningen: sales[at]sstp.se Övrigt: info[at]sstp.se
 2. Trevlig Midsommar!

  /
  Fredagen den 21 juni håller vi stängt och firar sommaren – vi vill önska er alla en riktigt fin Midsommarafton! Under sommaren rekommenderar vi att ni skickar er beställning på order-mailen som alltid är bemannad under kontorstid. Då får ni snabb service även när er kontaktperson har semester – order[at]sstp.se
 3. Digitaliseringsdagarna den 6-8:e maj

  /
  Vi finns med på Digitaliseringsdagarna i Visby den 6-8 maj. Vi berättar gärna hur man gör sina objekt spårbara och skapar kontroll med stöldmärkning och inventariesystem. Välkomna!
 4. GLAD PÅSK!

  /
  Torsdagen den 18.e April stänger kontoret kl. 12,00 – Vi önskar alla en riktigt härlig PÅSK!
 5. Jultider på Secure & Safe!

  /
  Vi på Secure & Safe vill önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Vi har öppet som vanligt med undantag för vecka 52 då våra telefontider är 09.00-15.00. Välkommen!
 6. Leveranstider december

  /
  Jul & nyår närmar sig och det är full fart i produktionen. För garanterad leverans 2018 är sista beställningsdag för märkning den 17:e december. Tänk på att vara ute i god tid med er beställning!
 7. Säker Halloween!

  /
  Fredagen den 2:e november stänger vi kl. 12:00. Vi önskar alla en trevlig Alla helgons helg!
 8. Skyltar & Varningsdekaler

  /
  Sätt upp skyltar och varningsdekaler vid entrén samt på fönster och dörrar för att visa att ni har stöldmärkt era objekt! För det har ni väl? Som nyhet finns nu en skylt i format 16×21 cm, som ni kan sätta upp på stängsel eller annan avskräckande plats.