Secure and Safe« Gå tillbaka till Stöldmärkning

Fler exempel

Vi erbjuder olika paket för märkning av elevdatorer

  • Standard - Format 20x40 mm
  • Kundanpassad - Format 20x40 mm
  • Kundanpassad - Format 28x45 mm
  • Kundanpassad - Format 28x45 mm
  • Kundanpassad - Format 20x40 mm
  • Dekal special - Format 93x68 mm


Märkning för Elevdatorer

Elevdatorer är en naturlig resurs för våra barn, ända från förskola till gymnasium.

Barnen är vår framtid, var rädd om dem – säkerhet lönar sig! När arbetet med att införa 1-1 datorer på skolorna startade, började även vår resa med skolorna att ta fram bra koncept som passade för dessa miljö. Vi har ett nära samarbete med skolor och partners som specialiserat sig på elevdatorer.
Den erfarenhet som vi samlat på oss har genererat i ett koncept som särskilt vänder sig till skolan och de behov som finns just där. För skolor som verkar på mer utsatta ställen har vi även andra lösningar för att ytterligare förhöja säkerheten på skolorna.

Varje dag hittas flera datorer på bussar/ tåg, och caféer m.m.

Om skolan har märkt sina datorer kan den vara tillbaka hos eleven inom 1 timme om den blivit hittad. Secure & Safe’s stöldskyddsmärkning håller inte bara tjuven på avstånd, den gör också det enkelt att spåra datorn till rätt ägare om den glömts kvar någonstans.
Märkningen lämnar ett permanent avtryck som gör datorn ointressant för tjuven och förhindrar även vidareförsäljning. Polisen kan snabbt spåra rätt ägare när de får in ett objekt med synlig märkning.
Kontakta oss så berättar vi mer om våra lösningar speciellt anpassade för skolorna.

»Produktblad Elev-och-skoldatorer-stöldmärkning

Har du kontroll?

Med EasyApp molntjänst och märkning med 2D kod så får du enkelt kontroll över alla datorer som tillhör skolan. På datorn, i mobilen eller på plattan kan du enkelt
och snabbt se vem som ansvarar för ett visst objekt eller byta placering om den tex ska på reparation.
EasyApp är ett modernt verktyg anpassat för en modern verksamhet, kontakta oss för mer information och inloggning till vår demosida.